Sportief, buiten, stoer, fun, sterk, samen, spel, kicken, heftig en cool!

Welkom bij Kids Kinderfeestje

Onze visie

Vroeger als kind werd er na schooltijd veel buiten gespeeld. Men ging voetballen op het pleintje, stoepranden met een bal, hutten bouwen,  militairtje of verstoppertje spelen in de bossen of lekker crossen met je fiets. Ik zie hier in dit digitale tijdperk weinig meer van terug. Kinderen zijn veel te lang met hun mobieltje bezig, doen veel gamen, computeren of kijken langdurig televisie. Natuurlijk zitten kinderen tegenwoordig op verschillende sporten en dat is ook helemaal goed. Een sport die kinderen leuk vinden, houden ze het langste vol! Met het kinderfeestje dat we aanbieden op de Bodycamp, proberen we kinderen te stimuleren om weer lekker met elkaar buiten te spelen en te bewegen.

Waarom is sporten belangrijk voor kinderen?

Sporten en voldoende bewegen is goed en gezond, ook voor kinderen. Hierdoor zijn kinderen actief bezig en kunnen zij zich ontwikkelen. Niet alleen lichamelijk, maar ook op sociaal-emotioneel vlak. Sporten verbetert de conditie en lichaamshouding. Ook wordt overgewicht tegengegaan, net als het ontstaan van aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten op latere leeftijd. Sporten vergroot het zelfvertrouwen en kinderen leren zo nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Ook leren ze hoe je samen op een sportieve manier kunt spelen, omgaan met verliezen en dat er nu eenmaal spelregels zijn. Kinderen krijgen zelfdiscipline en verantwoordelijkheid en ontwikkelen doorzettingsvermogen. Maar kinderen moeten dit nog leren.  En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het kind plezier heeft in het sporten!

Doel Kids Bodycamp Verjaardagsfeestje

Kids BodycampDoel van het kinderfeestje is om samen met anderen op een leuke en uitdagende manier te bewegen en plezier te hebben in de buitenlucht. Het verjaardagsfeestje bestaat uit intervaltraining, hindernisbaan, traplopen, boksen, slepen, springen,  klimmen, tijgeren, gooien, tillen, balspelen en team-estafettes en spellen. Hierbij worden materialen gebruikt zoals autobanden, touwen, jutezakken, weerstandselastiek, trampoline, ballen, ...en meer! Door deel te nemen kun je jouw conditie, spiercoordinatie en explosiviteit verbeteren. Je wordt er fit en sterk van. Moe, maar met een lach op je gezicht willen we je naar huis laten gaan.
                        

Locatie:

Bodycamp is gelegen naast de parkeerplaats van tennisclub TCV, Kempweg 150 in Venray. De ingang van het Bodycamp
terrein is gelegen aan de Kempweg. Het terrein is helemaal veilig omheind.

Het kinderfeestje kan afgelast worden bij gevaarlijke weersomstandigheden zoals onweer, storm, extreme hitte of sneeuw.

Veiligheid van de kinderen en plezier staat altijd voorop!

Duur: plus-minus 90 minuten
Prijs: € 90 incl. btw

Kids Bodycamp Verjaardagsfeest.

Ben je op zoek naar een origineel en sportief kinderfeestje?! Wil je kinderen laten ervaren hoe leuk buiten sporten en spelen is? Het Bodycamp Team organiseert op aanvraag een kinderfeest!

Tijdens dit feestje zullen de kids samenwerken, actief bezig zijn en vooral plezier maken! Vaak gebeurd dit in spel/estafette vorm.

Wij (Frank & Evelien) begeleiden zelf de kinderen tijdens het feestje. We hebben hiervoor de benodigde diploma's.
(Outdoor Fitness Specialist, Fitness-trainer A, diploma Personal Trainer)

Alleen bij de hindernisbaan en sommige intervalletjes, vragen wij de ouders om bij een onderdeel een oogje in het zeil te houden.

Je kunt een kinderfeestje aanvragen op info@personaltrainervenray.nl

Kinderfeestje afsluiten met een pannenkoek?


perdstal logo smallHeb jij een super leuk kinderfeestje bij Bodycamp geregeld en wil jij het feestje lekker afsluiten?
Kom dan een heerlijke pannenkoek eten bij pannenkoekenhuis De Perdstal. En die pannenkoek, die mag je helemaal zelf versieren. Voor jouw vriendjes en vriendinnetjes geldt dat natuurlijk ook.
De jarige krijgt bij ons ook nog een cadeautje uit de grabbelton. Handig voor je ouders om te weten: De prijs is € 8,- per kind en dit is inclusief onbeperkt ranja. Wil jij of je ouders meer weten over de mogelijkheden laat ze dan contact opnemen via telefoonnummer 0478-206 206 of mailadres info@deperdstal.nl
en dan heb jij zeker weten een heerlijke afsluiting van jouw kinderfeestje!! 

www.deperdstal.nl | Kempweg 164 – 5801 VV Venray