Personal Training

1-op-1 of 1-op-2 training of small grouptraining van een uur op elke gewenste locatie.

 

Sportschoolsafari

Begeleiding en uitleg van alle trainingsapparatuur en verschillende trainingsoefeningen bij een sportschool van FitKlub. Tevens krijg je een op maat gemaakt trainingsschema zodat je hierna zelfstandig kunt trainen. Duur is 3 x 1 uur.

 

Wedding-Fit 

Je wilt nog vlug in shape komen en die extra kilo's eraf voor een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid. In een kort en intensief traject begeleid ik je met training en voedingsadvies. Je bepaalt zelf de duur en intensiteit van je persoonlijk traject.

 

Senioren-Fit

Een mens is nooit te oud om te bewegen. Fitness heeft ook op latere leeftijd hele gunstige effecten. Fitness verhoogt de kwaliteit en kwantiteit van het leven. Je krijgt meer souplesse en kracht, waardoor je je bovendien geestelijk ook sterker voelt. Ja ja, rust roest!

Wist je dat de meeste problemen bij het ouder worden veroorzaakt worden door te weinig bewegen? Ik train u op aangepast niveau en intensiteit en ik luister naar u. En u luistert naar uw lichaam! Voor 60+ hanteer ik een kortingstarief.

 

Junioren-Fit

In de sportschool zie ik jongeren vaak fanatiek trainen. Jammer genoeg niet effectief. Vaak zie ik een verkeerde uitvoering van een oefening met een te zwaar gewicht. Daarbij weten ze vaak niet welke spiergroepen samen te trainen, ze trainen te lang en ze weten te weinig over de juiste voeding om hun groeihormoon en testosteron te boosten zodat ze makkelijker en veilig meer spiermassa aanmaken. Van fitness tot bodybuilding kan ik je hierin begeleiden. Ook vindt ik het geweldig om met probleemjongeren te werken.

Jongeren tot 24 jaar krijgen een kortingstarief !

 

Hormonale Anamnese

Door middel van een anamneseformulier in te vullen krijg ik een goed beeld welke hormonen bij jou uit balans zijn. Tijdens een uitgebreid consult wordt er een diagnose met het belangrijkste aanvullend advies gegeven. Om een verstoorde hormoonbalans weer te herstellen geef ik je advies op het gebied van voeding, training en stressbeperking.

 

Total Bodyscan

Meten = Weten ! Daarom meet ik je gewicht, vetvrije massa, vetpercentage, vetmassa, spiermassa, visceraal vet, botmassa, vochtgehalte, metabolische leeftijd en BMI

Nieuwsgierig naar je lichaamswaardes? Kost 10 euro per consult!

 

 

 

 

BMI Calculator

age
sex
height
ft
in
weight
lb
height
cm
weight
kg