Mijn naam is Frank Janssen en ben 61 jaar. Al vanaf mijn 9e levensjaar doe ik aan sport. Tot mijn 40e voetballen, daarna tennis en momenteel fanatiek fitness. Vanaf mijn 26e heb ik ook aan naturel bodybuilding gedaan. Wat ik doe probeer ik goed en bedreven te doen en train daar hard voor. Doorzettingsvermogen en discipline zijn mij niet onbekend. In 1990 heb ik mijn diploma Fitness-Instructor A behaald. Ik wou alles weten over de verschillende spiergroepen, trainingsvormen en oefeningen. In het zelfde jaar behaalde ik mijn diploma Voeding bij Sport. Door deze leefstijl was ik gezond, fit, energiek en gelukkig.

Totdat er in 2010 iets heftigs gebeurde wat mijn hele leven en werk op zijn kop zette. In mei 2010 werd er bij mijn vader longkanker geconstateerd. In goed overleg met mijn toenmalige werkgever ben ik daar gestopt om mijn ouders hierin te begeleiden. Totaal in paniek zat ik elke dag uren te zoeken op het internet naar de verschillende oorzaken van zijn ziekte en de genezingsmethodes. Al snel kwam ik erachter dat een verkeerde levensstijl en voeding een mogelijke oorzaak kan zijn. Sinds kort ben ik erachter gekomen, dat een emotionele- of traumatische ervaring in het verleden, meestal de hoofdoorzaak is. Na 2 maanden zei mijn vader dat het genoeg was en ik met zoeken moest stoppen. Mijn vader overleed 8 augustus 2010.

Hierdoor raakte ik in een diep emotioneel dal. Ik had geen vader meer, geen werk, geen doel, geen zin om te trainen en kreeg vele lichamelijke klachten. Depressief, dubbele hernia, knie- en schouderklachten en veel ontstekingen. Ik vluchtte in emotioneel eetgedrag. In een korte tijd had ik 12 kg overgewicht en een heel hoog vetpercentage. Ik was doodongelukkig en niemand kon dat veranderen, behalve IKZELF !

Daarom begon ik in 2011 met de hbo-opleiding "Trainer Hormoonbalansprogramma". Tijdens mijn zoektocht naar gezondheid en vitaliteit had ik hier veel positiefs over gelezen. Het is geen dieet, maar een levensstijl. Een juiste combinatie van training, voeding, rust en lifestyle zorgt voor een optimale hormonale balans. Dan gaat ook afvallen vanzelf.
Intussen ben ik gediplomeerd trainer Hormoonfactor en heb meteen daarna mijn diploma's Personal Trainer, Fitness Outdoor Specialist, Bewegingingsdeskundige Overgewicht, Obesitas, Diabetes behaald.
Ik paste het hormoonbalansprogramma bij mezelf toe in kleine stapjes. Dat betekende meer eten, maar wel gezonder. Anders trainen, maar nu effectiever en met meer resultaat. Ik raakte in een goed half jaar 13 kg kwijt, kreeg een gezond vetpercentage, barst van de energie, de dubbele hernia is weg, andere lichamelijke klachten verdwenen, mijn zelfvertrouwen nam toe en ik voel me weer een bevoorrecht, dankbaar en gelukkig mens. Ik heb weer zin in het leven.

Momenteel ben ik 9 jaar actief en heb al heel veel mensen met succes kunnen helpen. Ik weet zeker dat er nog zoveel andere mensen zijn die niet gelukkig zijn met zichzelf, lijden onder allerlei vervelende kwaaltjes of het graag anders willen, maar niet weten hoe. Het is mijn passie om mensen te begeleiden en te motiveren naar een voor hun optimale gezondheid. Jijzelf bent de belangrijkste persoon op aarde ! En ook jij kunt uit die vicieuze cirkel van ontevredenheid komen. Dit alles in kleine, toepasbare stapjes. Investeer in jezelf. Onderneem niet morgen maar Nu actie en laat je door mij trainen, voorlichten, motiveren en inspireren. Wat zul je blij zijn met het resultaat en je nieuwe Zelf.
Interesse ? Kijk verder op deze site van Personal Trainer Venray.

 

Hallo, mijn naam is Evelien Hendriks 52 jaar en al 31 jaar partner van Frank. Ik ben op 20 jarige leeftijd begonnen met fitness en heb ongeveer 7 jaar aerobic- en steplessen gegeven. Door de jaren heen heb ik veel verschillende cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van sport, massage en gezondheid. Waaronder aerobic-instructrice, fitnesstrainer A en Personal Trainer bij FysioFysics. In 2005 ben ik mijn eigen massagestudio gestart en met veel liefde en passie dit vak uitgevoerd. Ik vind het fijn om met mensen te werken en om mensen op een positieve manier te motiveren en zo het beste uit zichzelf te halen. Dit komt ook naar voren in de Personal trainingen en de Bodycamp groepstrainingen die ik geef. Lijkt het je leuk om door mij getraind en gemotiveerd te worden, dan hoor ik dat graag. Naar eigen voorkeur, kun je binnen of buiten trainen.   

Maak een Afspraak...

  1. voor een gratis informatief gesprek
  2. Naam(*)
    Voer een geldige naam in aub
  3. E-mailadres(*)
    Geef aub een correct e-mailadres op.
  4. Telefoonnummer
    Invalid Input