Het is erg belangrijk dat je blij en tevreden bent met jezelf, je leven en je lichaam. Als je goed in je vel zit, voel je je zelfverzekerder, positiever en kun je de hele wereld aan. Een gezonde levensstijl maakt je lichamelijk en mentaal sterker en dat straal je uit !
Het bovenstaande is bij iedereen wel bekend, maar toch lukt het de meeste mensen niet om dit voor zichzelf te bereiken. Zonder de juiste kennis van de hedendaagse voeding, beweging en te nemen rust, is het heel moeilijk om een gezond leefpatroon te krijgen en te behouden.
Een personal trainer is de oplossing en zal door vakkundige persoonlijke begeleiding ervoor zorgen dat je nu echt resultaten behaalt.
Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten en kennis heeft om een trainingsplan op te stellen, aan de hand van je doelstelling en je lichamelijke conditie.
Bij personal trainer Venray is alle aandacht speciaal voor jou en zal ik ervoor zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt.
Je zult versteld staan van wat je met de juiste begeleiding allemaal kunt bereiken.

Voordelen personal training

Steeds meer mensen zien het voordeel van een personal trainer en beseffen dat ze zonder de juiste begeleiding niet de gewenste resultaten bereiken. Hoeveel mensen beginnen vol goede moed, maar raken de motivatie kwijt doordat ze niet datgene bereiken wat zij aanvankelijk voor ogen hadden ?
Hoe frustrerend is het als je na weken van diëten en zweten op de weegschaal gaat staan en je weer geen kilo bent afgevallen.
Alles geprobeerd en je staat op het punt om op te geven ?
Personal trainer Venray zorgt ervoor dat deze doelen nu wél worden behaald !
Waarom nu opeens wel, vraag je je vast af ?

Als eerste wordt uitgezocht waarom je lichaam in de eerste plaats uit balans is geraakt.
Erg belangrijk, want dat is de reden waarom je nu op zoek bent naar een oplossing.
De oorzaak ligt in alles wat je al gedaan hebt, en nu doet in je dagelijks leven.

Pas dan is het mogelijk om efficiënt te werk te gaan en een realistisch en haalbaar doel te stellen die aansluit op jouw wensen.

Als derde kan de personal trainer met deze resultaten een doelgericht en effectief trainingsplan samenstellen met het juiste voedingsadvies. Geen streng dieet, maar verantwoorde voedingsadviezen. 

Ik zal je tijdens deze periode persoonlijk begeleiden, inspireren, voorlichten, corrigeren en motiveren.
Ik ben jouw 'stok achter de deur' en sta altijd voor je klaar als je vragen hebt of als er zich problemen voordoen.
Samen gaan wij de uitdaging aan om jouw doelen te halen en te behouden.

Ik geef personal training:

1-op-1 (Op elke Fitklub locatie en onze Bodycamp buiten)

1-op-2 (Op elke Fitklub locatie en onze Bodycamp buiten)

small group training      (alleen op onze Bodycamp buiten)