Kettlebelt

Geen enkele trainingsvorm brengt je vetverbranding zó snel op gang als een explosieve Kettlebelttraining! De veelzijdigheid van de diverse oefeningen, de combinatie van cardio-, kracht- en flexibiliteittraining in één en de enorme transfer naar andere takken van sport, maakt Kettlebelttraining tot een trainingsvorm die iedereen wel iets te bieden heeft!

 

 

TRX Suspension

TRX® Suspension training is dé revolutie op het gebied van fitnesstraining. Deze eenvoudige, maar doeltreffende manier van trainen is al een hit bij veel Amerikaanse sterren en dringt nu ook door in Nederland. Fitnesstraining gaat “back to basics”: geen dure, ingewikkelde fitnessapparaten, maar trainen met uw eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht. Trainen met TRX® doet een beroep op kracht en stabiliteit in de core in de vorm van Kinetic Chain Movement. U traint spieren niet afzonderlijk, maar in ketens, waarbij de buik en onderrug de kern van de beweging vormen.

 

 

Boxing

Boksen is iets voor mannen en vrouwen die zowel geestelijk als lichamelijk een uitdaging zoeken. Met recreatief boksen als trainingsonderdeel van een personal training kan je je lekker afreageren en doe je aan zelfverdediging, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Boksen is zwaar en vergt een goede lichamelijke conditie. Het geeft inspanning en daarna ontspanning.

 

 

Interval circuit

Interval circuittraining is een methode om een cardiovasculair effect te bereiken met oefeningen waarbij je hele lichaam aan het werk is. Vooral je hart en longen worden hierbij uitgedaagd, maar ook al jouw functionele spieren. Elke intervaloefening duurt hooguit 30 sec. Daarna volgt een korte rustpauze van 30 tot 60 sec. Hierna begin je aan de volgende oefening die je lichaam weer anders aan het werk zet. Zo kun je een intervalcircuit doen van 6 tot 10 verschillende oefeningen achterelkaar. perfect voor een goede vetverbranding. Zelfs na 24 uur!